Over ons

Leve de Liemers maakt onderdeel uit van ons Gelderse toeristische netwerk

Geboren en getogen in de Liemers. Vissen tussen de kribben bij Spijk. Koffiedrinken op de kade bij Tolkamer tijdens een rondje fietsen. Zeilen op de Bijland en vissen langs de oude rijn bij de Herwense brug.  Keihard racen (fiets ) over de Aerdtse dijk om bij Pannerden te wandelen in de uiterwaarden. In Babberich is het genieten rondom de Zwanenwaaij en wandelen we graag in het Babberichse bos. Plantjes verspenen in de kassen van Groessen en 10 jaar wonen en werken in het oude gemeente huis in Zevenaar. Lekker tafelen en borrelen bij de lokale horeca. Op het Rhederlaag bij Lathum de boot pakken om even te touren. Kopje mosterdsoep in historische hanzestad Doesburg na gewinkeld te hebben bij de Ikea en collega’s in Duiven. Dit alles om uiteindelijk na de boodschappen gedaan te hebben in Gastvrij Didam lekker op de bank bij te komen in ons mooie Montferland van een Liemerse dag. Leve de Liemers ! 

Al sinds 1999 

– ontmoeten we mensen in de Liemers
– verzamelen we informatie en trekken er op uit
– maken foto’s en video’s in de Liemers. 
– In te nabije toekomst voegen we leuke dagjes uit , groepsarrangementen en bedrijfsevents toe aan onze Liemerse concepten.  

Op Ontdek de Liemers kunt u al de nodige uitjes boeken. Leve de Liemers gebruiken we om u via foto en video onze mooie regio te laten zien.

Contact ? Mail via rob@crio.nl, bel 0316-581910 of kom op bezoek op de Hoofdstraat 1 te Didam.

Voor nu even een paar foto’s , het nieuwe concept komt in een latere fase online. Als het zover is krijg je dit vanzelf mee via onze online kanalen waar we wekelijks tienduizenden mensen bereiken in de regio.